september 23, 2023

Als je niet begrijpt waarom die meubels en gordijnen die er in de winkel geweldig uitzagen, hun helderheid schijnen te verliezen bij het binnenkomen van je huis, is het misschien tijd om aandacht te besteden aan het licht waarin je ernaar kijkt.

Vind de lichtpunten

Het plannen van de verlichting moet een eerdere stap zijn voor elke hervorming of decoratieve verandering thuis. Zo zorg je ervoor dat je over de nodige stopcontacten beschikt voor een optimaal resultaat.

Voldoende verlichting

Niet alle kamers in huis hebben evenveel licht nodig en dit moet berekend worden op basis van gebruik. In werkruimten zoals de keuken zal de juiste plaatsing van de spots de benodigde hoeveelheid verminderen, met als gevolg een besparing op het verbruik.

Nuance het licht

Met een dimschakelaar kun je genieten van de hoeveelheid licht die nodig is, afhankelijk van het moment, wat kan worden versterkt met halfdekkende schermen voor sfeerverlichting.

Wed erop

Spotverlichting van elk gebied in een gedeelde kamer verrijkt de omgeving en vergemakkelijkt taken.

Geen schaduwen

De juiste plaatsing van de verschillende lichtbronnen moet homogene verlichting zonder schaduwgebieden garanderen. Hiervoor moeten verschillende soorten lampen gecombineerd en op de juiste plaats geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *