september 23, 2023

Baad de gangmuur

Als je niet wilt dat het te donker wordt, is de oplossing om het overal te verlichten met schansen die speciaal zijn ontworpen om deze gebieden te “baden” met licht. Afhankelijk van de lengte van de gang worden er 2 of 3 gezet, 20 W en warm of neutraal licht.

Een goed verlichte tafel

Zet een spotlicht op. Idealiter een zwanenhals of een vloerlamp, die geen installatie nodig heeft en je kunt ze plaatsen waar je het beste bent. Om te werken geeft een 20 W LED voldoende licht en is het neutraal of koud (vanaf 4.000 K).

In het spiegelgebied

Gebruik 6.000.000 koude LED’s voor duidelijkheid en om kleuren goed te reproduceren tijdens het verzorgen. En om schaduwen te voorkomen, plaatsen we ofwel licht aan beide zijden van de spiegel of eentje bovenop dat, als de spiegel een meter lang is, de helft of meer bedekt.

Om te lezen, wijs licht aan

Met de verstelbare wandlampen van 3 W en 3000 K kunt u scherpstellen waar u maar wilt. En zet in de kleedkamer inbouw- of trackprojectoren, die kunnen worden gericht en verplaatst. Ze bevinden zich op ongeveer 70 cm van de kledingkast.

Sfeerlicht in de slaapkamer

Een vloerlamp of indirecte lampen zorgen voor warmte en comfort. Warm en gedimd licht. Stoffen schermen in bruine of grijze tinten laten precies de juiste hoeveelheid licht binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *