Wat u moet vermijden bij het plaatsen van een bestelling thuis

Laat dingen op een tijdelijke plaats achter

Hoe vaak hebben we iets achtergelaten op een plek die er niet mee overeenkomt, en beloofden we onszelf dat we het later zouden redden? De “voorlopig” of “tot …” werkt niet voor de bestelling. In feite is het het begin van chaos. Je moet voor alles een site definiĆ«ren en dat alles zijn plaats heeft en heeft.

Koop zonder te controleren wat je al hebt

Dit geldt voor de kast, bijkeuken of ruimte voor schoonmaakbenodigdheden. Het is essentieel om de voorraden die we hebben te herzien, om onnodige aankopen te voorkomen. U bespaart niet alleen ruimte, maar ook geld.

Bewaar medicijnen in de badkamer

Of in de keuken. En dat is het, het zijn twee van de ruimtes in het huis waar er meer temperatuurveranderingen zijn en er meer vocht en dampen worden gegenereerd, ongeschikte voorwaarden voor het goed bewaren van medicijnen.

Bestellen lijkt een heel eenvoudige taak. Over het algemeen hebben we het voor altijd gedaan! Maar alleen omdat we gewend zijn te bestellen, wil nog niet zeggen dat we het effectief doen. We hebben al meer dan eens opgemerkt dat het niet gaat om het schoonmaken of het bestellen van marathons, maar eerder om het aanleren van de gewoonten waarmee we elke dag een beetje kunnen bestellen (of niet knoeien!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *