Wat merken mensen als ze naar je huis gaan?

De staat van de vloeren en hun schoonmaak

Het is een plezier om je schoenen uit te doen als je thuiskomt, en we kunnen het altijd doen als we schone vloeren hebben. Reiniging is erg belangrijk voor gasten. Om een ​​vloer in perfecte staat te hebben hoeft u niet veel te doen, u heeft simpelweg eenvoudig onderhoud nodig. De snelste is om de robotstofzuiger bijna elke dag een paar uur door het huis te brengen, en meer als u huisdieren of kinderen heeft. Op deze eenvoudige manier kunt u uw vloeren perfect onderhouden, zelfs als u geen tijd heeft.

Orde en netheid

De bestelling. Zo krachtig. Voor de gasten zijn zowel orde als netheid essentieel. Je kunt een mooi en zeer goed ingericht huis hebben, maar als er rommel is, schijnt het niet. Zoals je kunt zien, is een van de beste recepten om een ​​mooi huis te hebben de orde te houden. Hoewel uw gasten het u later niet openlijk zullen bekennen, is reinheid duidelijk een belangrijk punt als het gaat om het onderhoud van een huis van tien.

Je hebt vintage stukken, laat ze zien

Kisten, lampen, schilderijen … kunnen een grote persoonlijkheid geven aan de decoratie van het huis. De stukken die je grootmoeder je heeft nagelaten, tellen meer dan je denkt. Ze kunnen niet anders dan deze kleine details opmerken. Kleine details maken elk huis uniek. Ze vinden het geweldig dat alles hen iets opwindends vertelt, die meubels die zijn teruggevonden van de zolder, nobele materialen die hun geschiedenis hebben, die stoffen die kleur geven … unieke ruimtes waarin huis wordt ingeademd. Ongetwijfeld een leuke manier om meer over ons en ons gezin te weten te komen.

Iedereen wil een gezellig huis

Wanneer we een huis inrichten, kiezen we een stijl met specifieke materialen en kleuren. Deze keuze toont de persoonlijkheid van ons huis en zegt veel over ons tegen onze gasten. Voor hen telt kleur veel. Boven stijl willen ze vooral dat het huis gezellig, warm en comfortabel is.

De bliksem

Licht is een van de aspecten die we het meest waarderen als we een huis kopen of huren, en het lijkt er ook op dat onze gasten er rekening mee houden. Natuurlijk licht is een luxe, omdat het ons zelfs meters laat winnen, genieten van een veel aangenamere omgeving en het huis er veel mooier uitziet. Een truc om natuurlijk licht te versterken, is om in gedachten te houden hoe we het huis gaan verdelen en het is zeer merkbaar in ruimtes zoals de woonkamer. Iets wat je nooit zou moeten doen, is de bank voor het raam zetten, omdat je het licht uit de ruimte verwijdert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *