Verboden om deze fouten in uw badkamer te maken

Vergeet badkameraccessoires en accessoires

Bijvoorbeeld; De binnenkant van de beker voor tandenborstels of make-upborstels verzamelt vuil op de bodem. Wen eraan om het elke keer dat u naar de badkamer gaat schoon te maken. Ook andere accessoires die je in het zicht hebt in de gootsteen, de mand waarin je shampoo en masker organiseert in de badkuip of de nissen van de douche.

Vergeet de borstel en de tegenborstel

Het is een veelgemaakte fout bij het schoonmaken van de badkamer om dit item te vergeten. Borstel en borstelhouder moeten elke keer dat u het bad doet worden schoongemaakt. Om het te desinfecteren, bespuit het met bleekwater en spoel het goed af met water.

Droog niet na het reinigen

Droog je na het schoonmaken? Vooral kranen en schermen. Als je ze alleen laat drogen, kan het werk dat je hebt gedaan verloren gaan omdat er watermerken blijven. Veeg het na het schoonmaken gewoon af met een droge doek of absorberend papier.

Ventileer de badkamer niet tijdens het schoonmaken

Als uw badkamer een raam heeft, is het belangrijk om tijdens het schoonmaken goed te ventileren, zodat de dampen die mogelijk chemicaliën hebben afgegeven, worden geëlimineerd. Houd het na het schoonmaken open om alles te drogen (met dit gebaar verminder je het uiterlijk van schimmel).

Handdoekwissel

Het verschonen van handdoeken is verplicht bij het schoonmaken van de badkamer, het is nog een taak; Maar maak je de fout om de mat te verlaten zonder een wisseldatum? Het heeft de neiging om veel vocht en vuil te verzamelen bij langdurig gebruik. Doe hem in de wasmachine en vervang hem door een schone als je in de badkamer schoonmaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *