Ideeën voor een warm huis

Verf een muur

We hebben het je honderden keren verteld. Schilderen heeft de eigenschap om de sfeer van elke kamer op een economische manier volledig te transformeren. Verander de kleur van uw woonkamer of schilder gewoon een muur, waardoor u meer diepte krijgt en de visuele amplitude toeneemt.

Voeg stoffen toe

Met een gebreid wollen plaid met een dik breisel en linnen kussens, zoals in de afbeelding, bereik je de combinatie van texturen die je zoekt. En het is de perfecte remedie voor de koudere maanden!

Lichtslingers

Je denkt misschien, maar is het niet te jeugdig en zelfs een beetje louche? Er zijn ‘volwassen’ versies, eleganter en veel stijlvoller die u kunt gebruiken om uw slaapkamer te versieren. Een voorbeeld zijn lampen van het type Edison of sfeerverlichting. Boven op de bank of het bed kunnen ze een zeer warme sfeer creëren – veel verder dan hun kerstgebruik. Maar waarom zou je daar blijven? Overweeg om een ​​set lichtslingers op uw terras of tuin te plaatsen. Zelfs als je er nog steeds niet van wilt genieten. Het effect van binnenuit is onovertroffen en u zult voelen dat het meer dan ooit welkom is.

Leg kussens op de vloer

Die als mat zijn het beste om een ​​onopvallende ruimte om te toveren in een andere supergezellig en extra comfortabel. En als ze niet worden gebruikt, stapelen ze en nemen ze veel minder in beslag. In de zomer, winter en op elk moment van het jaar. Ronde of vierkante zitzakken zijn ook niet erg licht en bieden de extra zitplaats die je nodig hebt als je bezoekers hebt.

Voeg kwasten toe

Je kunt je kussens bijwerken door kwastjes op elk van de hoeken te plaatsen. Maar als het te veel werk lijkt, is het ophangen van enkele deurknoppen de warme aanraking gegarandeerd. Dit soort details dragen bij tot een groter gevoel van comfort en welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *