september 24, 2023

Er zijn verschillende soorten en systemen, die worden aangevuld met verschillende soorten stof. Het meest populair:

Overgordijnen

Ze zijn altijd actueel. Ze bieden een elegante setting die past bij de kenmerken van elk huis en raam. Of het nu gaat om een ​​kantoor of een woonkamer met een groot raam, een klassieke en mooie manier om de omgeving aan te kleden, is in traditionele stijl, die de rest van de decoratie bedekt en aanvult.

Rolgordijnen

Ze zijn een van de meest praktische, economische en elegante bij het versieren van het raam omdat ze functionaliteit en eenvoud bieden en de afgelopen jaren goedkoper zijn geworden.

Black Out

Ze werden de meest populaire decoratie omdat ze tal van voordelen bieden, zowel voor degenen die in de stad wonen als voor degenen die een meer landelijke woning hebben. De grootste verdienste is om zelfs het kleinste beetje licht dat van buiten kan komen te verduisteren en ’s nachts totale duisternis te bereiken.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een glad stoffen paneel dat verticaal uitvouwt en een accordeon vormt, dankzij een systeem van horizontale staven die op regelmatige afstanden in de stof zijn genaaid, waardoor het kan worden opgerold of afgewikkeld door middel van een koord. Deze staven dienen om de stof strak te houden en daardoor worden de vouwen probleemloos gevormd. Het mechanisme wordt handmatig bediend door middel van een koord.

Jaloezieën

Jaloezieën of blinds zijn een uitstekende en andere optie om de ramen te bedekken en geven tegelijkertijd privacy terwijl ze licht doorlaten met een super speciale charme. Je hebt houten jaloezieën , pvc jaloezieën en aluminium jaloezieën.

Lamellen

Ze bestaan ​​uit elegante stoffen panelen die heen en weer schuiven op rails met meerdere rails en zijn ideaal voor het afdekken van grote ramen of het assembleren van verschillende sectoren. Ze zijn op maat gemaakt voor de klant en beschikbaar voor de omgeving, en bepalen daarmee het aantal te maken panelen. Omdat ze plat zijn, bieden ze ruimte en geweldige persoonlijkheid aan de ruimtes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *