Hoe u uw ramen kunt stylen

Dramatische gordijnen

De humeurige rode gordijnen zorgen voor een waardig gevoel van drama. We houden ervan hoe ze zich uitstrekken van de vloer tot het plafond en super laag op de grond zijn vastgemaakt om de verhoudingen speels scheef te trekken.

Mooie frames

We houden ervan hoe ze ervoor kozen om de ramen te omlijsten met een prachtig gordijn dat je aandacht trekt en niet te veel de ruimte binnendringt. Alles bij elkaar voelt de kamer traditioneel en formeel aan, maar nog steeds country chic en casual.

Gordijnen achter de ramen

In plaats van gordijnen recht boven het raam te hangen, creëer een gezellige kleine oase als deze door hoge gordijnen op te hangen voor een leeshoek bij het raam.

Bevroren glas

De matglazen ramen zorgen voor extra privacy zonder gordijnen op te hangen. Dit helpt om die strakke, moderne esthetiek te behouden.

Romeinse tinten

Als uw huis al jaloezieën heeft, laat het dan persoonlijker en verfijnder aanvoelen met Romeinse tinten.

Volledige gordijnen

De gordijnen dragen bij aan het gevoel van volheid, warmte en energie, terwijl het bleke linnen en de klassieke stoelen een tijdloos tintje geven. Gebruik deze ruimte als inspiratie als je denkt dat je kamer wat meer diepte en dimensie zou kunnen gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *