Bereik privacy zonder gordijnen

Er is niets mis met het draperen van de ramen, maar het is goed om te weten dat dit niet de enige optie is. Er zijn zelfs momenten waarop het bedekken van ramen met stof niet het beste alternatief is, bijvoorbeeld wanneer u privacy wilt, maar toch wilt dat licht filtert. Hier is een samenvatting van verschillende alternatieven voor raambekleding, allemaal erg creatief, mooi en niet duur.

Contact formulier

U kunt doorzichtig contactpapier gebruiken om een ​​ijzig patroon op de ramen te creëren. Dit is een geweldige manier om privacy te creëren en toch licht in de kamer te laten.

Beschermende doek

Gordijnen zijn meestal duur, maar u kunt ze zelf maken door een beschermende doek te gebruiken die wordt gebruikt om meubels of vloeren te bedekken wanneer u gaat schilderen of verbouwen, en die u kunt kopen bij bouwmarkten of doe-het-zelfzaken. Als je ze voor een kinderkamer wilt, kun je het kind zelfs de beschermende stof laten versieren met hun tekeningen en zo een persoonlijk uiterlijk creëren.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een elegant alternatief voor gordijnen en sommige hebben het voordeel dat ze van boven naar beneden of van onderaf worden geopend.

Luiken

Ik betwijfel of luiken uit stijl zijn. Ik hou van hoe ze eruit zien en hoe ze licht binnenlaten.

Uitgesneden ontwerp

Kun je geloven dat er uitgesneden raambekleding is gemaakt van matrasvulling? U kunt uw eigen ontwerp uitproberen of kant-en-klaar kopen.

Blinds bekleed met stof

Als het gaat om raambekleding, zijn rolluiken goedkoop maar saai. Gelukkig kun je het rolluik gemakkelijk met stof bekleden om ze mooi te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *