Bedek de ramen van uw huis met onze ideeën

Jaloezieën gemaakt van natuurlijke materialen

Het kunnen zeer dunne stroken, stammen of zelfs bamboestengels zijn, het belangrijkste is dat je hout het eerste materiaal noemt voor het bedekken van je ramen, omdat het een zeer resistent element is; Bovendien ziet het er nooit slecht uit.

Combineer gordijnen perfect voor grote ramen

Wanneer gordijnen zulke grote ramen bedekken, kunnen ze erg moeilijk te verplaatsen worden, vooral als het maar één stuk is; daarom stellen we in dit zevende punt voor dat je er meer dan één plaatst, zodat de benodigde kracht minder zal zijn.

Schuifdeuren die op rolluiken lijken?

Het is tijd om de ogen een beetje te bedriegen, daarom presenteren we u deze manier om uw brede ramen te bedekken, die bestaat uit het installeren van glazen schuifdeuren met een ontwerp van horizontale lijnen in het glas, wie in eerste instantie ze ziet, zal denken dat Het zijn de typische blinds … maar nee.

Dekking door vouwdeuren

Als u, naast het plaatsen van uw gordijnen, denkt dat het meer originaliteit mist in de manier waarop u uw ramen afdekt, probeer dan een vouwdeur, zodat u uw gordijn kunt openen en de deur op een kier kunt laten staan ​​om een ​​ontwerp te creëren met gedeeltelijke dekking en een mooi casual uiterlijk.

Grote ramen maar niets meer

Er zijn veel manieren waarop uw raam groot kan zijn, het kan in de breedte zijn, maar ook in de lengte zoals we in het bovenstaande ontwerp zien; daarom wilden we het moment niet voorbij laten gaan zonder je te vertellen dat je, voordat je er zelfs maar over nadenkt hoe je ze moet bedekken, de eigenschappen van het gat heel goed moet analyseren.

Kleine luiken voor grote openingen?

Dit laatste idee klinkt een beetje tegenstrijdig, omdat het met kleine jaloezieën bedoeld is om grote ramen te bedekken, maar we leggen uit waarom het in feite een heel goed idee is.

De truc is dat het hebben van meerdere afdekkingen de toegang van de zon of wind alleen in bepaalde gebieden kan blokkeren, en in dezelfde periode dat anderen genieten, dat wil zeggen dat alleen jij zou kunnen beslissen wanneer en waar u wilt een coating hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *