Redenen om van vintage kisten te houden

Unieke stukken

Veel van deze vintage stukken weten niet eens wat industriële productie is. Ze zijn individueel gemaakt en kregen alle aandacht en exclusieve behandeling. In veel gevallen zijn er dus geen twee hetzelfde! En als ze ook de voorkant met de hand hebben geverfd … wees er zeker van dat ze meteen de enige protagonisten van de decoratie zullen worden.

Ze staan ​​open voor verandering

De oude kisten kunnen op verschillende manieren worden teruggevonden: ze herstellen tot ze praktisch hetzelfde zijn als toen ze werden geboren; ze te strippen om die matte schoonheid van het verstrijken van de tijd te benadrukken; om ze te kleuren om een ​​andere houttint te krijgen … Durf met wat je het leukst vindt. Met krijtverf kun je het bijvoorbeeld met je eigen handen doen.

Ze zien er geweldig uit in felle kleuren

Voortbordurend op zijn vermogen om gemakkelijk te transformeren, raden we u aan een beetje risico te nemen en een opvallende kleur te kiezen, zoals deze lichtblauw, geel of fuchsia. Het zal alle ogen vangen.

Ze zijn tijdloos

Ze kunnen geïnspireerd zijn door de Louis XVI-stijl of misschien Art Deco. Het kunnen zelfs authentieke Provençaalse stukken zijn van meer dan twee eeuwen geleden … We weten niet hoe ze het doen, maar antieke kisten zijn nog steeds een favoriete decoratie en raken nooit uit de mode.

Super stijlvol

Als je inzet op een vintage ladekast, is elegantie gegarandeerd. En het gebeurt niet alleen met de meest klassieke ontwerpen, maar met alle stijlen die zijn geïnspireerd op stukken uit het verleden. Elegant op zich, ze hebben niets anders nodig. Maar als je voor goede accessoires kiest, winnen ze altijd. Zet er een mooie vaas met bloemen bovenop, een spiegel, enkele kandelaars … En je zult zien dat zijn schoonheid en elegantie zich vermenigvuldigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *