Red vintage meubels

Herinner je je die kersenhouten lounges nog? Die wengé-meubels? Enige tijd geleden nam hun aartsvijand de troon van hen over en het lijkt erop dat ze die niet willen verlaten. Ja, witte en lichthouten meubels sieren meer natuurlijke huizen, maar het zijn de felgekleurde of gepoederde stukken, samen met de gestripte en versleten meubels, die ze met stijl vullen. Het oude herleeft om uw huis kleur en persoonlijkheid te geven.

Romantische lucht

Als warme, zoete en vrouwelijke ruimtes je stijl bepalen, passen gestripte afwerkingen en de meest ambachtelijke stukken in je huis.

Kleuren? Wit en de lichtste poedertinten, het beste van linnen, zand, roze, blauw of groen. En om ze te begeleiden, versier ze met details zoals glazen scheurlampen, oude spiegels, bloemen … Je krijgt een verfijnde uitstraling.

Meer retro is meer kleur

Stukken uit het verleden en felle kleuren geven je een 100% vintage uitstraling. Onder de kleuren die u kunt gebruiken, kunt u groen kiezen in een van de tinten. En ook: geel, van mosterd tot citroen; lichtblauw of turkoois; oranje, van naakt tot curry; rood, van karmozijnrood tot bruin en zwart en wit. U hoeft uw stukken geen versleten afwerking te geven. Ook hier passen de stukken perfect zolang ze ouderwets zijn.

Er zijn stukken canvas

Er zijn ruimtes die zich lenen om de meubels verder te versieren dan de details. Ideeën? Ladekasten met verschillende kleuren, stukken met randen of strepen, sommige combineren verf en behang en andere met bloemmotieven.

Een heel origineel en artistiek idee is om het behangpatroon in delicate penseelstreken op het meubilair te dragen, zoals is gedaan in de kledingkasten van deze kleedkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *