Opties om uw bank te versieren

Als uw bank een patroon heeft, zijn dit uw opties

In dat geval schreeuwt de bank om gladde schreeuwen en texturen, hoewel een patroon kan verdwijnen, zolang het maar exact hetzelfde kleurbereik heeft als de bank.

Hoe succesvol zijn bij het combineren van verschillende kussens?

De sleutel is om een ​​hoofdontwerp van stof te nemen, dat verschillende kleuren bevat, en dit ontwerp te combineren met andere (of het nu verschillende patronen zijn, maar ook glad en texturen) die afzonderlijk de kleuren van het hoofdontwerp bevatten. Je moet ook spelen met verschillende maten en vormen kussens, om dynamiek in de compositie te creëren.

Bekledingsstof beïnvloedt de keuze van kussens

Vast en zeker. De stof beïnvloedt omdat je de verschillende texturen moet mengen en ermee moet spelen. Zo moeten fluwelen kussens worden vermeden op fluwelen banken, om ze niet te vermoeien, door andere kwaliteiten toe te voegen, zoals linnen of zijde.

Wanneer durf je met kussens met patronen?

Het is altijd goed om de bank (die meestal glad is) te verrijken met enkele combinaties van dessins, texturen en glad die met elkaar combineren. U hoeft niet bang te zijn om risico’s te nemen, want als u erop slaat, is de decoratie veel professioneler dan een tijdschrift. Als de bank echter een patroon heeft of als er al te veel patronen in de woonkamer zijn, is het beter om te kiezen voor een ander type textuur of gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *